Bivši momak ALEKSANDRE PRIJOVIĆ svoju djevojku zaprosio na njen ROĐENDAN! - Lifesytledom

Bivši momak ALEKSANDRE PRIJOVIĆ svoju djevojku zaprosio na njen ROĐENDAN!

Popularni pjevač folka, Ljuba Perućica i svima poznata voditeljka Katarina Kolozeus već duže vremena su u ljubavnoj vezi, te pjevač je sada odlučio da napravi jedan korak dalje i da svoju dragu djevojku zaprosi.

Ljubomir je rođendan iskoristio kao pravu priliku da rođendansko slavlje svoje izuzetno divne polovine uljepša, te iznenadio je vrlo lijepom gestom tako što je pred nju klreknuo i onda upitao da li želi da se uda za njega.

Naravno, ona je izgovorila sudbonosno DA, a Ljubomir Perućica je sve fanove svoje odmah obavijestio, te također je potvrdio i zvanično da za sva vremena ona je osvojila njegovo srce, ova predivna popularna voditeljka Kolozeus Katarina.

Ljubomir i Katarina već dugo su u vezi, tačnije dvije godine, a sa Aleksandrom Bursać nedavno su ljetovali, kao i sa njenim dečkom, sada već bivšim Zoranom. Katarina nije mogla ni naslutiti da će Ljubomir usred svog tog njenog rođendanskog slavlja da je upita da li želi da bude njegova supruga, a ovako j eizgleda burma koju joj je pjevač na ruku stavio.

Iako je u jednom trenutku Ljubomir Perućica istakao kako je neraspoložen, te nije želio ni da komentariše odvajanja od Aleksandre, a u medijima o njoj je stalno govorio sve najljepše i najbolje.

Categories: Showbizz

Leave A Reply