Za pjevačicu Ildu Šaulić se zna da je kćerka poznatog, pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića koji je izgubio život u saobraćajnoj nesreći prije neke tri godine. Ilda ima i sestru Sanelu, kao i brata Mihajla, a ona je jedina od braće i sestara krenula očevim, pjevačkim stopama. Za nju se zna i da je veoma dugo u braku sa Bojanom Vučkovićem tako da se danas mnogi ni ne sjećaju da je i prije njega ona imala ozbiljnu ljubavnu vezu. I mada se u medijima i nije puno govorilo o tome, znalo se da je njen tadašnji partner bio mnogo stariji od Ilde, ali da im to tada nije smetalo da uživaju u romansi i u ljubavi, koja je trajala deset godina.

Kako su mediji naglašavali, radilo se o jednom veoma uspješnom biznismenu kojeg je Ilda bila upoznala preko zajedničkih prijatelja, a is ama je jedne prilke o njemu govorila u medijima. Tada je sitakla kako njoj nikada nije smetala razlika u godinama između njih dvoje, te da joj je i prijalo što je on bio mnogo zreliji muškarac, te da je bio u tim godinama kada je znao šta želi od svoga života.

Ilda je na početku veze imala manje od 20 godina i njen bivši izabranik ju je bio privukao mnogim svojim kvalitetama. Bila je to ljubav na prvi pogled koja se pretvorila u veliku ljubav i svi su očekivali da će ta njihova veza da se završi i brakom, ali na kraju su se ipak razišli, ali su ostali u dobrim odnosima. Njeni roditelji nisu nikako odobravali tu vezu, posebno njen otac Šaban, a Ilda je u jednom momentu zaželjela brak i djecu što njenom tadašnjem partneru nije bilo u planu, i tako je na kraju ta veza i završila, a Ilda je svoju sreću, brak i dijete našla sa Bojanom

 

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here