Samo nekoliko dana nakon što je održane finale Zvezde Granda, najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regionu, Aleksandar Milić Mili, muzički producent, ušao je u studio gdje će raditi s kandidatima koja su zauzela prva četiri mjesta u finalu, s njima će napraviti singl pjesmu i tako ih promovisati na estradi.

Mili na Dedinju ima svoj studio, a tamo je ugostio ekipu Nova.rs i otkrio kako će Mahir, Isak, Mite i Valentina snimiti pjesmu, uskoro će i objaviti, a ostali kandidati će tek u septembru objaviti svoje pjesme, kad je planirao da se objavi i jedan zajednički album.

Posao počinje sad, a radi i na albumu koji je signal početka toga.

Vrlo brzo će pustiti pjesme za prvu četvorku, a ono što je zanimljivo u svemu ovome da su pobjednik i ostala tri mjesta kandidati iz BiH, Crne Gore, Srbije i Makedonije.

Najbolji tekstopisci i kompozitori su angažovani kao što su Jelena Trifunović, Miloš Roganović, Baša i drugi.

Saradnja je započeta i sa grčkim kompozitorima, oni su dali neke pjesme koje nisu na njihovom tržištu još uvijek objavljene.

Mili je rekao da mu je drago da je Mahir Mulalić pobijedio, jer je Isak izgrađeno ime i postao je zvijezda i tokom takmičenja, a ovo je Mahiru dalo vjetar u leđa.

Nije mu krivo što je Mahir pobijedio, iako je Isaku bio mentor. Isak je već zvijezda, a Mahir je prošao teške stvari tokom takmičenja i za njega ova pobjeda mnogo vrijedi. Podsjećamo vas, Mahir je ostao bez majke tokom takmičenja. Napustio je takmičenje, pa se vratio i pobijedio.

Advertisement