Gljivice ne izgledaju nimalo estetski, ali osim što jako ružno izgledaju, mogu biti i ozbiljan zdravstveni problem, koji će vas itekako ugroziti. Ako ih odlučite ukloniti, morate znati da će to biti dug i skup proces, pa ako se odlučite za to, pokušajte se s njima prirodno nositi. Kokosovo ulje smatra se vrlo dobrim i korisnim lijekom protiv gljivičnih svojstava gljivica na noktima i visoke razine masnih kiselina srednjeg lanca. Samo ako probate taj sastojak, vaš problem bi trebao upola biti riješen.Da biste postigli najbolje rezultate, morate koristiti djevičansko, hladno prešano organsko ulje da biste izbjegli komercijalno, koje ima visok postotak nezdrave masnoće. Dobro operite stopalo na početku cijelog ovog procesa, a nakon toga uzmite veliku količinu kokosovog ulja i nanesite ga na nokte i okolnu kožu.
Ponovite ovaj postupak najmanje tri puta dnevno.

Druga dobra stvar u liječenju ovog problema je jedna od najjednostavnijih stvari koje svi imamo u našoj kuhinji, a to je jogurt, da li ste ikada razmišljali o tom sastojku? Ovaj je postupak vrlo jednostavan, jer sve što morate učiniti je umočiti noge u jogurt. Nakon što su vam stopala suha, operite ih hladnom vodom.
Još jedan dobar sastojak je soda bikarbona, koja se smatra vrlo korisnom u liječenju ovog problema s nogama. Pomiješajte sodu bikarbonu sa hladnom vodom u omjeru 1: 3 i nanesite je na prste nekoliko minuta. To je bijela kruta tvar koja se kristalizira, ali se u većini slučajeva pojavljuje kao fini prah. Kada završite sa sodom, operite noge sa toplom vodom. Okus mu je slani, točnije soda-okus, a u prirodi gradi mineralni nahkolite.
Može se naći u mineralnim izvorima.

Preporuke