Kao što vidite, u nastavku današnjeg teksta vraćamo se u devedesete, a pisaćemo o muzici koja je tada prošla kroz veliki val folka i njenoj pesmi „Son of the Wizard ” postao hit ne samo u Srbiji, već iu celom regionu.

 

” Ja sam slobodan umetnik, nemam profesiju. Putujem po svetu i otkrivam nove lepote koje do sada nisam videla. Uglavnom, sada se bavim sobom i tako je već nekoliko godina. Podvukla sam crtu, promenila sam sve, od izgleda do ishrane. Sad sam vegan i to mi mnogo prija. Muzikom sam se bavila isključivo iz ljubavi i nisam se zarekla da više neću pevati. Ako budem poželela da snimim novu pesmu, to ću i uraditi” – priča Lela, koja je već s prvom pesmom napravila bum na estradi.

 

Nju su mnogi povezali sa opasnim momcima u to vreme a ona je na sve to rekla sasvim iskreno: ”Ubice su zapravo jurile mog muža, pa su onda ubijali koga su stigli. Plašila sam se za svoj život jer nikad nisam mogla da znam da li će me neko ubiti na ulici, staviti mi bombu pod auto ili gađati kuću zoljom. Pretnje smrću smo dobijali stalno. Zato sam bila najsrećnija kad sam se razvela, ne zbog Adžema, nego zato što je to bio težak period mog života.”, izjavila je ova pevačica.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here