Jedna od najpopularnijih pjevačica narodne muzike Lepa Lukić je svoju karijeru počela davne 1965. godine. Ona je do sada izdalana desetine albuma, ima mnogo hitova iza sebe, među kojima se izdvajaju “Srce je moje violina” i “Od izvora dva putića”.

Lepa Lukić se na samom početku karijere osim prelijepim glasom izdvojila i fizičkom ljepotom, a karijeru je gradila samo na lijepom stvarima, bez nekih posebnih skandala. Sedamdesetih godina Silvana Armenulić je na estradi pojavila kao njena glavna suparnica, koja je kako nam je svima poznato život izgubila u saobraćajnoj nesreći 1976. godine.

Lepa je bila veoma poželjna među muškarcima, ima čak tri braka iza sebe. Njen poslednji suprug Milan Milanović je preminuo 2019. godine u Kanadi, a od tada Lepa Lukić živi u svom stanu u Beogradu.Kao društvo je sebi nabavila mačku, jer kako svi znamo ona nema djece.Lutku “Milicu” i dalje čuva, a dobila je u rijalitiju “Veliki brat”. Lepa je bila učesnica mnogih rjaliti programa, a mediji konstantno pišu o njenom poroku, od kojeg ona ne planira odustati. U pitanju je kockanje.Lepa je navodno u kazinu potrošila 90.000 dinara koje je dobila od države. Ona je nedavno slavila svoj 81. rođendan, a kako je izjaavila nije nikoga zuvala zbog trenutne situacije u vezi sa korona virusom. Kako kaže svi su je zvali da joj čestitaju a ona je u stanu zajedno sa svojim mačkom proslavila svoj rođendan. Ono što je još otkrila jeste da je svoju mačku stavila čak i u testament.