Marija Šerifović je neko ko uopšte puno pažnje ne pridaje nekim ženskim stvarima. Nema tu puno štikli, šminke, mejk apa i ostalih stvari. Naprotiv, non stop je u odijelima, trenerkama, rijetko ko ima da je vidio da je obukla suknju. Doduše, prošlo ljeto je na odmoru  obukla dugu haljinu, slikala se u dvorištu, na šta je dobila na hiljadu lajkova, i svi su joj predlagali da krene malo i sa tim fazonom.Međutim, Marija to nije htjela ni da čuje jer je se nije nikako lijepo osjećala u toj odjevnoj kombinaciji. Ostala je vjerna svom stilu i fazonu koji forsira jako dugo vremena, i kako kaže u tome se najbolje i osjeća. Međutim, kakva je Marija bila u tinejdžerskim danima? Da li je furala isti fazon, ili je bila kao i sve druge djevojčice?

To mnoge zanima, a mi vam danas donosimo odgovor i na to pitanje. Vjerovali ili ne. Maria šerifović je sa 13 godina se već pojavila na televiziji. Imala je naočare, dugu kosu, a znala je i suknjicu da obuče, da, upravo tako, i to je moguće vjerovali ili ne.Već tada je bila u pubertetu, a sa 16 godina je imala jako dugu kosu i kikice, a na jednoj TV emisiji je imala čak i štikle te je izgledala totalno drugačije nego što danas zapravo izgleda.

Vjerovali ili ne, eto, to je Marija Šerifović iz mlađih dana. Kako se vama ona čini? Da li joj je bilo bolje tada, nego što je danas? Pišite nam u komentarima vaša mišljenja.

Preporuke