Bila je najveća Tošetova ljubav - udala se, rodila dječaka, svi zastanu kad čuju kakvo mu je ime dala - Lifesytledom

Bila je najveća Tošetova ljubav – udala se, rodila dječaka, svi zastanu kad čuju kakvo mu je ime dala

ZAUVIJEK ĆE SE PAMTITI 16.OKTOBAR 2007.GODINE KADA JE ANDRIJANA BUDIMIR SAZNALA ZA SMRT SVOJE NAJVEČE LJUBAVI TOŠETA PROESKOG.

ubjeđivali su je svi da ne smije da odustane, govorili su joj da život ide dalje, da treba nešto da radi.

Nakon toga govorila je o salonu ljepote, da nešto radi, da ne razmišlja o samo o Tošetu.

Svi gledaju u mene, nije mi prijatno uopšte. Ne sređujem se, ne šminkam se, ne mogu ni da izađem nigdje. Na jednoj promociji sam bila, nisam oslijepila od bliceva koliko su me oni fotografisali, nervozna sam postala malo je ljudi koje želim u okruženju svom, tada Andrijana.

Svi koji su bili sa Tošetom bliski su rekli kako je Andrijana bila njegova najveća ljubav u životu. Andrijana je danas udata za jednog makedonskog privrednika kojeg izuzetno voli i cijeni, s njim je dobila i sina. Nekada se Andrijana bavila rukometom

U ranim jutarnjim satima 16. listopada 2007., oko 6:20 sati, Proeski je poginuo u prometnoj nesreći na autocesti Zagreb-Lipovac u blizini Nove Gradiške, Hrvatska. Bio je putnik zajedno sa svojim menadžerom Ljiljanom Petrović u Volkswagen Touaregu na čelu s Georgijem Georgijevskim. Touareg je udario u stražnji dio kamiona, a zatim u srednju barijeru, odmah ubivši Proeskiju, prignječivši treći vrat na vratu, iako kamion nije pretrpio nikakvu štetu. Proeski je zaspao na suvozačevom mjestu u trenutku pada. Od ostala dva putnika, samo je vozač zadobio teške ozljede (ozljede glave).

Categories: Najnovije

Leave A Reply