Već smo u nekoliko navrata pisali o tome kako je 2000tih godina estrada na našim prostorima bila puna novih imena i muzičkih nada, pa je tako došlo do velike ekspanzije u muzičkom svijetu kod nas, ali nije to samo u turbo folku kao žanr bilo specifično nego ej to bila pojava i u drugim žanrovima kko što su folk, zabavna i pop muzika.

Ovo je naročito bilo karakteristično za podneblje Srbije, a stvarno je tu bilo mnogo imena, ali koji su vrlo brzo nakon toga jednostavno nestali.

Naime, vjerovatno se sjećate jedne od takvih grupa, koje su bile poznate ne samo u Srbiji, nego i u regionu, a to je bila grupa Modelsice koje su izgledale jako lijepo i aktraktivno, baš kao što i naziv grupe govori-modeli,

Kada je u pitanju bila ova grupa za njih se vežu brojne kontroverze kao što su da one pjevaju na plejbek i da one ne znaju pjevati uživo, pa do raznih skandala i afera.

Ova grupa se nažalost raspala 2000’tih godine ubrzo nakon izbacivanja pjesme “Noć je vedra nad Srbijom” za koju mnogi vjeruju kako im je to možda jedna od najboljih pjesama,.

Međutim, jedna od djevojkaa Ivana Berendika se udala za jednog od osnivača Google-a 2005 godine i samom tom udajom je spotala jedna od najpoznatijih Srpkinja u svijetu.

Iako je Tomas stariji od Ivanae više od 20 godina, ona navodi kako joj to nije smetalo niti da ljubav ne poznaje godine.

Ivana je 2016 godine na svijet donijela blizance i navela kako je Tomas pravi čovjek za nju i da je veoma interesantan i da ga je ona zavoljela upravo zbgo takvih stvari.

Vaš komentar?

Preporuke