Hrvatica je poznata po svom burnom i nepredvidivom emotivnom životu. Udavala se dva puta, ali su oba braka završila katastrofalno.Lijepa Splićanka Ana Sašo proglašena je najljepšom Jugoslavenkom prije 36 godina, a i danas izgleda sjajno.Scena u kojoj Ana Sašo izlazi iz mora u providnoj beloj majici, mnogima je ostala u sećanjima.

Ana je 1982. godine sa samo 19 godina osvojila titulu Mis Jugoslavije. Imala je angažmane u Parizu i Milanu, a dobijala je ponude za snimanje filmova. Odustala je od filmske karijere jer nije željela da snima scene u toplesu. Na izboru za mis sveta plasirala se u prvih 15, zbog čega je postala simbol lepote stare Jugoslavije. Anina pobjeda na izboru za mis Jugoslavije sa 19 godina označila je početak uspješne manekenske karijere koja je dovela do angažmana u Parizu i Milanu. Ipak, odlučila je napustiti filmsku industriju nakon što je zamolila da snimi scenu u toplesu. Anin konačni plasman među 15 najboljih na takmičenju za mis sveta učvrstio je njen status simbola lepote stare Jugoslavije.

Ana nije bila uspešna u odnosima sa muškarcima.Hrvatica je poznata i po svom burnom i neslavnom emotivnom životu. Udavala se dva puta, ali su oba braka završila nesrećno. Njen prvi brak bio je sa muškarcem koji je bio nasilnik, a njen drugi brak sa muškarcem koji je bio neveran. Prošla je mnogo toga u svom privatnom životu, što ju je učinilo još slavnijom.

Reklić je bila udata za Nenada Bare Teklića, koji je bio vlasnik nekoliko klubova i kafića u Dalmaciji. Međutim, brak nije potrajao, a Reklić je poginuo u saobraćajnoj nesreći 2014. godine.Anin brak sa advokatom Igorom Franceskim takođe je okončan razvodom – Franceski je bio poznat po tome što je bio šarmantan dam, a stalno su se šuškale da Anu vara sa mlađim ženama pred očima javnosti u Splitu. Dvije godine nakon njihovog razvoda, Franceschi je uhapšen jer je navodno vodio lanac prostitucije iz svog stana.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here