U nastavku današnjeg članka vraćamo se malo u 90-te i pričamo o Andrijani Dabetić-Anči, koja je važila za jednu od najljepših žena tadašnje Jugoslavije. 1992. godine, kada je imala samo 15 godina, objavila je album sa bendom pod nazivom “Angel of Weary Soul”, što je pravi početak cijele njene priče. Uporedo se bavila manekenstvom i 1994. godine osvojila titulu Miss Jugoslavije, a poznata je po dugim i lijepim mini nogama: „Mini je moj zaštitni znak, ali prirodno i Sneki i Brena imaju dobre noge.

 

Onda kad sam ona Kad je mlada, njene noge bi trebale biti u prvom planu. Uvijek se vraćam na mini, zašto da ne. Noge su još netaknute i jake. „Sve operacije koje sam imao Sve sam osiguran, imam strano osiguranje. Rodila je sina Marka, udala se, a potom nestala sa estrade, a tada su je mnogi povezivali sa poznatim srpskim fudbalerom Sinišom Mihajlovićem:

 

 

“Sa Sinišom Mihajlovićem je bilo zanimljivo i slatko, bio je na mom rođendanu, otvarao je šampanjac. To je kratko trajalo. Nismo imali mnogo vremena za nas. Te godine sam osvojila titulu mis i pevala sam. Od sedam dana šest sam radila. On je živeo u Đenovi. Imao je pauzu u prvenstvu, planirao je more, ali sam ja imala ugovorene nastupe tokom čitave sezone. Takođe, nisam htela da budem samo devojka nekog fudbalera. Videli smo se posle toga možda jednom, dva puta na nekim dešavanjima”, ispričala je Anči.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here