BEOGRAD – Živela je između Srbije i Holandije i važila za jednu od najbogatijih žena u našoj zemlji. Nije se znalo da li je udata, niti kome je otišla njena višemilionska kozmetička kompanija, zajedno sa nekretninama na Dedinju, pod Avalom i ko zna gde još.

Božen Žumbor je bila žena bez djece iz imućne porodice. Prvi put se pojavila na TV ekranima 1991. godine, kada je gostovala u popularnoj emisiji Milovana Ilića Minimaks Minimaksovision, koja je emitovana na TV Politika.Bila je popularna TV ličnost zahvaljujući imperiji koju je izgradila na kozmetici od algi. Bila je poznata po svojoj čarobnoj rukavici koja je skidala šminku i bila je veoma popularna u Jugoslaviji.

Žena je bila bliska sa mnogim pop zvijezdama, ali kada je umrla 2012. na VMA, nijedna se nije pojavila na njenoj sahrani. Rečeno je da je jedina osoba koja je došla da oda počast bila Neda Ukraden.Kurir je 2017. godine napisao članak u kojem se raspravljalo o dosadašnjoj vezi Marinka Rokvića s Boženom Žumborom. Kako navodi Kurir, njih dvoje su se dugo zabavljali pre nego što je Marinko iznenada prekinuo vezu. Ovaj detalj iz Marinkove prošlosti dobro je poznat u srpskoj estradi, ali se niko nije oglasio svojim imenom i prezimenom da to potvrdi. Izvori Kurira kažu da Marinkove kolege ne bi zamjerile da se javi.

– Marinko je na nastupu u kafani „Jugoslavija“ u Roterdamu upoznao Božen. Njeni roditelji su bili vlasnici kafane, veoma bogati. Pevač je svima pričao da ništa ne oseća prema njoj, a ona je njega istinski volela. Bili su oko dve godine u vezi, Marinko joj je obećavao brak – ispričao je tada za Kurir Stars jedan Marinkov kolega, koji nije želeo da mu se objavi ime.

– Rokvić ju je čak ubedio da je našao kuću u kojoj će živeti kad se ona doseli u Beograd. Rekao joj je da je šmeknuo vilu na Bežanijskoj kosi, a Božen mu je, navodno, finansijski pomogla da je kapariše. Posle nekoliko mesece oženio se Slavicom, s kojom ima sinove Nikolu i Marka – tvrdio je tadašnji sagovornik Kurira.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here