U današnjem članku se malo vraćamo nazad u 80-te godine prošlog vijeka. Kada bi željeli da se prisjetimo svih filmova ili muzičkih hitova trebalo bi nam više od pet članaka da napišemo. Ali, moda iz tog nekog pročlog vijeka je baš sporena, ali se ipak detalji vračaju, a ono što je svakako bilo jako poznato i ono što je bilježilo to vrijeme jesu same boje, koje su see kombinovale sa raznim varijantama.

Međutim, naša današnja tema je muzika. U to vrijeme Engleska i Američka muzika su bile glavne na svakoj sceni. Ali se tako uvijek naše neko ko odskoči na sceni baš kao što je to i danas. U to vrijeme je iz Njemačke došla pjevačica a njeno umjetničko ime je bilo Nena. Ona je tako imala jedan veliki hit u to vrijeme koji se zvao 99 ballons. On je bio glavni u to vrijeme svih tih godina, a i danas je jako slušan hit. Tako su sredinom 80-ih godina vladale dvije pa može se reći skoro pa iste pjevačice a ako ste od onih koje vole crnke sa malo većim zubima, onda je vaš uzor sigurno bila Nena.

Oni koji su voljeli plavuše volejli su Kim Vajld. Također, za one koji su ljubiteljii bujnih grudi, tu je bila Sabrina koja je dolazila iz Italije ili Samanta Foks. Za njuu se proćulo kada je na jednom nastupu na MTV digla ruke, a ispod njenog pahuza je bila velika šuma.

Poslije nekoliko godina, ona je obrijala svoje pazuhe, a ono što se pričalo za nju jeste to da je bila zaljubljena u Mik Džegera. Zatim je rodila blizancem a izgubila je jednu bebu, i ona je prodala oko 24 miliona zvuka i ima oko sebe mnogo unučadi.