Ceca sa svojom pojavom intrigira javnost Srbije i regije skoro 40 godina, prije svega svojom karijerom, brojnim hitovima koje je napravila, ali i svojim zanimljivim privatnim životom, i nije bez razloga jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji. Pošto je dio estrade, to znači i da je veoma često u karijeri mijenjala svoj stajling i imidž, te je isprobala mnoge frizure i stilove oblačenja, a neki od njih su mnogima ostali u pamćenju. Ceca je svoju karijeru krenula kada je imala samo 15 godina, te se njen izgled od tada pa na ovamo dosta promijenio, a na fotografijama koje dijelimo sa vama možete da vidite neke njene najupečatljivije frizure

Kada je započinjala karijeru, imala je stepenastu frizuru. Kasnije je nosila dugo vremena dugu crnu kosu koja joj je bila zaštitni znak. Devedesetih godina njen zaštini znak je bio nakit kojeg je nosila u velikim količinama, a tada je imala kratku kosu, te je često je vezala u rep ili ju je zalizivala, a lice joj je bilo pokriveno jakom šminkom. Kada se udala za svoga pokojnog muža Željka Ražnatovića, opet je promijenila svoj imidž, a jedna od njenih najslušanijih pjesama iz tog perioda je bila ‘’Nije monotonija’’, a u spotu možemo vidjeti kako je izgledala. Tada je imala kosu kraću nego ikada, što je mnoge šokiralo.

Tako se u tom periodu u medijima bila pojavila i vijest kako ju je suprug ošišao do gole kože, mada se kasnije saznalo da se oni nisu ni poznavali, te da je upoznavanje uslijedilo tek kasnije. Tako i kada su se upoznali Arkanu su predstavili Cecu kao djevojku koju je on ošišao, mada je Ceca u razgovoru sa novinarima rekla kako je Željko na jednoj zabavi tražio da upozna tu Cecu koju je ošišao, i tako je krenula njihova veza.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here