Susan Boyle, popularna TV ličnost koja je stekla slavu kroz takmičenje “Britain’s Got Talent”, zaradila je nevjerovatnih 22 miliona funti tokom svoje karijere. Njeno pojavljivanje u emisiji ostavilo je mnoge u neverici jer niko nije očekivao da će naizgled prosečna domaćica imati tako neverovatan glas. Uprkos svom uspehu, Suzan, koja sada ima 60 godina, izbegava da bude u centru pažnje i radije živi mirnim životom. Nedavno je otkrila da je bila vrlo štedljiva sa svojom zaradom i da se nije trošila na ekstravagantne kupovine poput vila. Umjesto toga, ona nastavlja da živi u svom skromnom domu, ali je uložila 111.000 funti da kupi kuću pored nje kako bi spojila dvije nekretnine i stvorila svoj dom iz snova.

Pjevačica je prošla kroz projekat renoviranja svoje voljene rezidencije kako bi je pretvorila u zapanjujući, moderan prostor koji bi odgovarao slavnoj ličnosti. Uprkos tome, odlučila je da se ne rastaje od svog doma iz detinjstva, koji ima značajnu sentimentalnu vrednost. Kako navodi Mirror, pjevačica je kao razloge za odluku da zadrži svoju staru kuću navela uspomene na svoje odrastanje i važnost prizemljenosti i povezanosti sa teritorijom svojih predaka. Naglasila je prednosti postojanja korijena i stabilnosti, za koje vjeruje da pomaže u održavanju osjećaja mjesta i sprječavanju impulzivnih radnji ili primjedbi. U razgovoru za britanski medij, ona je elaborirala emocionalni značaj svog doma, naglašavajući važnost razmatranja nečijeg porijekla.

Na prvi pogled spoljašnjost kuće može delovati skromno, ali ulaskom se vidi da je enterijer modernog dizajna i da svaku prostoriju krasi jedinstvena paleta boja. Nije iznenađujuće otkriti da Suzan ima duboku duhovnu vezu, o čemu svjedoči kolekcija ukrasa Isusa Krista istaknutih na ulazu u njenu sobu, u kojoj se nalazi i klavir. Ovu sobu krasi mnoštvo religioznih artefakata i muzičkih suvenira. U skladu s vjerskom temom, Susan je također izložila fotografije i portrete svojih preminulih roditelja, kao i uspomenu sa sastanka s Papom.

Pjevačica je prošla kroz veliku adaptaciju kuće i odlučila se za veliki sivi i karirani kauč kao središnji dio svoje dnevne sobe i kuhinje, a obje su bile uređene u istoj shemi boja. Kuhinja se pohvalila savremenim aparatima i blistavim podom krem ​​boje koji je savršeno upotpunio sivi dekor sobe, a pevačica je tvrdila da se u ovom prostoru osećala najudobnije tokom celog dana. Pored toga, uložila je znatnu količinu novca u dobijanje vozačke dozvole, uprkos tome što se mučila sa koordinacijom kretanja tokom vožnje. Ipak, izdržala je i dio svojih sredstava opredijelila za štednju. Treba napomenuti da se pjevačica povukla iz javnog života nakon što je shvatila da ne može podnijeti pritiske i zahtjeve slave.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here