Prethodnu godinu koja se napokon završila najbolje je iskorislitla Marija Šerifović. Marija se proteklijh nekoliko mjeseci posvetila svom You Tube kanalu te za vrijeme pandemije korona vrirusa zabavila sebe i sve nas. Posvetila se vlogovanju i u svojim klipovima nam je pokazala kako njen život izgleda iza svjetla pozornice te njeni klipovi broje na hiljade pregleda.

 

Marija je obraložia svoju izjavu da je najbolja te kazala: „Ja nisam najbolja. Ja samo smatram da mogu uradit stvari koje dugi smatraju nemogućim.“-kazala je Marija. Marija nam je također odgovorila na neka od pitanja koje se svi pitaju. Kazala nam je koje su to njene želje za novu 2021 godinu. „Moje želje za novu godinu su skromne to jest da svi moji bliski budu dobro i da sve ovo oko pondemije i našeg zdravlja već jednom preođe“.-kazala je Marija Šerifović.

 

Kao što znamo Marija je vezana puno za djecu i pitali smo je da li se u budućnosti želi ostavriti kamo majka na šta je odgovorila: „Koliko volim djecu i životinje to nije moguće al to mi je nekako na prvom mjestu, smatarm da je majčinstvo ozbiljan zadatak i vjerujem a bih bila posvećena mnogo svojoj djeci.“ A što se njenog emotivog života tiče trenutno uživa u svom svijetu kako to ona kaže s osmijehom na licu.