U nastavku današnjeg članka vam donosimo jednu veoma zanimjljivu priču koaj nam dolazi iz Srbije, tačnije iz Beograda.

Budite iskreni koliko ste puta gledali neki film koji je imao scenu da je neko skočio iz kreveta dok mu je u krevetu bila zmija, neka buba ili neki drugi gmizavac, a ovakve situacije su moguće i u stvarnom životu, naročito u područjima Azije gdje je toplije vrijeme, ali isto tako to može da se desi i na Balkanu.

Vjerovatno se sjećate one jedne priče o kojoj smo pričali prije nekoliko mjeseci gdje je jedan mladi bračni par nakon povratka iz šetnje pronašao zmiju u svom stanju, a pravo ptianje je kako je se zmija popela na drugi sprat zgrade.

Imali smo isto i jednu situaciju gdje je čovjek skidao roletne u svom stanu jer je čuo neko zujanje, a kada je to skinuo imao je šta i da vidi, gdje je bukvalno bio roj pčela i koji su izgradili košnicu u kutiji roletni.

 

U današnjem članku donosimo isto tako jednu sličnu situaciju koja se desila u Beogradu, a gdje je jedan građanin ujutro dok je slagao svoju posteljinu se bukvalno skamenio od straha jer je na posetljini vidio nešto to u svojih 48 godina nije.

Naime, bilo je okruglog oblika i imalo je četiri antenica naprijed a pored svega toga i jednu malu mrežicu.

Bilo je veoma malo do nekih 1,5 milimetara.

Da li vi možda znate o čemu se radi? Da li ste vi ovo negdje vidjeli?

Pišite nam u komentarima?

 

Preporuke