U nastavku današnjeg teksta govorićemo o Dragani Šarić, poznatijoj kao Bebi Dol, koja nikada u javnosti nije iznosila detalje svog privatnog života, iako je decenijama u javnosti, o njoj, Ljudi znaju samo ono najosnovnije stvari. Mediji su godinama Bebi Doll povezivali sa konzumiranjem psihoaktivnih supstanci. Ona negira sve optužbe i kaže da su je priče uticale na nju na način na koji ne bi doživjela ove godine da su istinite.

 

“To je bio čovek koji me je voleo i koji je živeo sa mnom. Zato su neki govorili da se dro*iram jer kako objasniti nekome da živite zajedno sa nekim ko se dr*gira, a da to i vi ne radite pored njega. Bila sam naivna i nisam znala da prepoznam neke stvari na vreme. Posle sam naučila” – rekla je sada Bebi Dol. Ona je 2014 uplovila u bračne vode sa Aleksom Todorovićem, o kojem retko kada javno govori. “On je pisac, divno piše. Trenutno piše dve knjige i radi sa svojim studentima. Jako je vredan i pokupio je sve ono najbolje od ovoga sveta. Imao je sreće da naleti na mene i ja ga podučavam tim stvarima što kažem da se očima ne vide. To u Americi nemate ni u porodici. Aleksa je imao tu nesreću da je odrastao u porodici gde je rano izgubio roditelje. Sam je živeo, finansirao se, školovao i slično meni, život mu je sa strane izgledao bajkovito. Ali, nije to sve tako bilo za njega”– rekla je ona, a onda se dotakla i teme proširenja porodice:

 

“Sa decom se odlično razumem. Razmišljala sam da ako budem toliko želela, usvojiću dete. Toliko ima dece kojoj treba ljubav i koja su napuštena. Za mene je ključno da imaš dete sa pravim čovekom. Da sam imala dete sa osobom sa kojom nešto ne funkcioniše, ja bih žrtvovala sve za to dete. Ne bih mu uradila ono što su meni moji roditelji uradili. Nakon razvoda mojih roditelja, koji su imali divnu, filmsku ljubav, uvek sam govorila da ne bih volela da mi se desi isto, a posebno ne da dobijem dete koje bi jednom možda bilo uskraćeno za pažnju oba roditelja.”

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here