Za ovu nedjelju spremili smo vam jednu jako zanimljivu vijest, koja će vam izmamiti osmijehe na lice. Naime jučer je pješaka  uhapsio policajac koji je u tijelu imao 4,46 g / kg alkohola u krvi, što je prosto nevjerovatnpo za jednu normalnu i odraslu osobu. Policija je dodala da je Š.B. (1950.) zadržan u prostorijama Policijske stanice Kozluk kod Zvornika, do trezvenosti, to jeste dok se u potpunosti ne otrijezni.Pozivaju sve sudionike u prometu da se pridržavaju zakonskih zahtjeva, da ne upravljaju vozilom pod utjecajem alkohola i da spriječe pješake da se kreću cestom pod utjecajem alkohola, kako bi svi mogli doprinijeti većem stupnju sigurnosti u prometu. Znamo vrlo dobro da je vriejme novogodišnjih i božićnih praznika, tako da bi svi trebali pripaziti na ovaj segment u životu.

Liječnici upozoravaju da više od 4,0 ppm teškog pijanstva može dovesti do alkoholnog trovanja što je opasno po život jednog čovjeka. Bonus članak:

Moja mama je bila trudna kad je izgubila život u prometnoj nesreći, a ja sam joj se tada nalazila u stomaku. Liječnici su mi uspjeli spasiti život, ali za nju nije bilo spasa. Doslovno su je držali na životu kako bi me spasili.

Rođena sam s gotovo 7 mjeseci. Danas imam 17 godina i vjerujte mi, kunem se svim liječnicima koji su mi taj dan spasili život. Bolje da sam tada otišla s mamom na drugi svijet nego što sam to doživjela od svog oca. Otac mi je dao dom za brigu, a sve zbog svoje nove žene i sina kojeg su nedavno dobili. Alkohol je kriv za sve.

Preporuke