U današnje vrijeme veliki broj žena se bori sa dlačicama koje, kako dolazi do raznih promjena u hromonima, organizmu i mnogim drugim stvarima počinju da se pojavljuju i na mjestima gdje ih prije nije bilo.


Onda mi posežemo za raznim stvarima kako bismo uklonili te dlačice, pa se neki odlučuju za brijače, depilacijske krewme, trakice, vosak, a oni koji imaju malo dublji džep mogu sebi priuštiti lasersku depilaciju.

Vjerujemo kako ste možda negdje čuli kako postoji određeni načini da se riješite dlačice uz kućne varijante koji ne traže mnogo novca..

Mi vam upravo donosimo jednu takvu u današnjem članku, a riječ je o jednoj metodi koja će vam pomoći da se riješite dlačica i to trajno. Vjerujemo kako ovo zvuči nevjerovatno, ali ništa vas ne košta da probate.

Sve što vam je potrebno za ovaj recept jeste ljuske oraha i sve što biste trebali da uradite jeste da ih ispečete u pećnici i kada to uradite potrebno je da ih sameljete.

Ovaj prah koji ste dobili potrebno je da dodate u vodu i sve to lijepo izmiješate, a onda je potrebno da to sjedinite u tijesto i tako da ostane nekih 15 sati.

Kada je odstojalo 15 sati, potrebno je tu pastu nanesete na dijelove tijela gdje se nalaze neželjene dlačice. Kada ste nanijieli potrebno je da ostavite da odstoji nekih pola sata i onda je potrebno da isperete sa vodom.

Kako biste dobili željeni rezultat potrebnio je da postupak ponovite barem tri puta dnevno.

Javite nam rezultate kada probate

Preporuke