Baba isprdila svoje, Lepa Brena gubi kosu u komadima: Periku kupila za 500 eura, ne skida je sa glave; Ovako izgleda bez nje. Živa strahota, noćna mora (Foto) - Lifesytledom

Baba isprdila svoje, Lepa Brena gubi kosu u komadima: Periku kupila za 500 eura, ne skida je sa glave; Ovako izgleda bez nje. Živa strahota, noćna mora (Foto)

Lepa Brena na estradnoj sceni je prisutna više od 40 godina i jedan je od najvećih glazbenih brendova na Balkanu u ovom trenutku.

Pored velikih hitova u karijeri, ona je i suvlasnica ogromne Grand produkcije, koja joj u ovom trenutku donosi ogroman finansijski profit. Vikendima također nastupa, ali to je sve rjeđe, jer ona više nije tako mlada, dolaze godine, pa čak i jedna velika Lepa Brena ostaje polagano bez snage.

Narodski rečeno – isprdila je svoje.

A kako su srpski mediji posljednjih dana i sedmica pisali, Lepa Brena polako gubi kosu, pa u posljednje vrijeme nije skidala perike s glave, a ima ih u svakom obliku i dužini. Jednostavno je prisiljena na taj korak jer joj je kosa u posljednjih godinu dana ispala u komadima. Folk zvijezdu se nigdje ne prikazuje s svojom prirodnom kosom koju, prema svemu sudeći, skriva da niko ne vidi da je u lošem stanju i dok joj se tjeme sve više i više očituje.

Konkretno, Brena se prvi put pojavila s perikom prošlog oktobra u Areni Stark. Prvo joj je kosa bila srednje dužine, lagano uvijena, dok je druga perika koju je promijenila na koncertu bila kraća verzija, puno bujnija, pa je svima bilo jasno da to nije njena prirodna kosa.

Zalisci su toliko duboke da je to zastrašujuće, nemoguće za vidjeti. Neko je vrijeme pokušavala pustiti šiške kako bi sakrila zaliske, međutim, to je prošlo jako teško, nosila je razne umetke, nadogradnje i sve moguće dodatke, ali godine su učinile svoje, više ništa ne pomaže.

Lepa Brena neko vrijeme je bila u depresiji i nosila je kape, sve dok joj frizer nije rekao da su savršeno rješenje perike, koje su danas toliko napredne da malo ko uopće može primijetiti da na glavi ima umjetnu kosu. Posegnula je za tim rješenjem, koje danas stalno nosi. Vaše mišljenje o Brenninoj periki?

Loading..

Categories: Showbizz

Leave A Reply