Predrag Adžejković prethodno se javno rugao srpskom pjevaču Željku Joksimoviću u poznatoj TV emisiji, aludirajući na njegovu seksualnu orijentaciju. Sada ga je ćestoko prozvao putem društvene mreže. Već danima bilježi se trend na poznatoj društvenoj mreži gdje se korisnici prikazuju u četiri varijante, a poznati gay aktivist iskoristio je taj izazov kako bi imenovao pop zvijezdu, i to na najgori mogući način.Adželjković je objavio tri fotografije Joksimovića na platformama društvenih medija Linkedin, Facebook, Instagram i ostavio četvrto prazno za aplikaciju Grajnder koju koriste LGBT populacija na cijelom Balkanu.  Pa, da vidimo kakva je situacija ovdje – napisao je Predrag.

Rat se nastavio na društvenim mrežama na Twitteru, a Joksimović nije ostao dužnost gay aktivistama, pa mu je u jednom trenutku odgovorio: “ubij se peder čino i sjaši!Jedan je od najpopularnijih pjevača u Srbiji, a popularan je i izvan Srbije. Na natjecanju za pjesmu Eurovizije 2004. predstavio je Srbiju i Crnu Goru pjesmom “Lane moje” i osvojio 2. mjesto nakon ukrajinske predstavnice Ruslane.

Na Eurosongu u Srbiji i Crnoj Gori 2005. godine skladao je pjesmu “Jutro”, koju je izvela Jelena Tomašević i zauzeo drugo mjesto nakon podgoričkog benda No Name. 2006. skladao je pjesmu kojom je sarajevski bend Hari Mata Hari predstavljao Bosnu i Hercegovinu na Pesmi Eurovizije 2006. i osvojio treće mjesto. Napisao je pjesmu “Oro” koju je za pjesmu Eurovizije 2008. godine pjevala Jelena Tomašević za Srbiju i osvojila 6. mjesto.

 

Preporuke