Milan Stanković, nekadašnji takmičar Zvezde Granda i bivši predstavnik Srbije na Pesmi Evrovizije, pojavio se u javnosti posle dužeg ilegalnog boravka, a snimci na kojima se uživo pojavljuju na društvenim mrežama. Kao što svi znamo, on se dugo nije pojavljivao u medijima, a sada se pojavljuje u nastupu koleginice Vesne Zmijanac i peva sa njom.

 

Zagrlio je Vesnu i zajedno otpevao hit Bosnom behar probeharao. Sada izgleda tako drugačije, ima spuštenu kosu i u rep, i brkove i bradu, a vidi se da se udebljao nekoliko kilograma. Nedavno je o njemu govorio Saša Popović, koji je naveo da je on njegovo najveće razočarenje.

 

 

“Milan Stanković, uradili smo mu jedan album, pripremali durgi. Danas pjevač da dobije jednu ojesmu i spot, to košta. Tanji savić smo uradili 3 kompletna albuma o našem trošku, tako je bilo i za Milana. Kad je došlo do izbora za našeg predstavnika na Evroviziji 2010. godine, Goran Bregović je tražio Tanju Savić, Radu Manojlović i Milicu Todorović. Onda smo Žika Jakšić i ja rekli: “Čekaj, imamo mi pravog kandidata” i predložili smo Milana. Kad ga je Brega video, rekao je: “Uuu, super, odličan je, njemu ću da napravim pesmu – rekao je tad Saša, a onda objasnio šta se desilo.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here