Jedna od poznatih pjevačica sa ovih prostora je i Edita Aradinović čija je karijera krenula uzlaznom putanjom to šo je bila sastavno dio grupe “Ministarke” gdje je ona bila i glavni vokal.

Ona je tom prilikom stekla veliki broj fanova i mnogima je teško palo kada je ona odlučila da sve to napusti i da krene sa solo karijerom.

Međutim, već neko vrijeme Edita nastupa sama, i snima neke nove pjesme, međutim, ono što javnost dugo nije znala jeste da je ona sestra poznate pjevačice Indy Aradinović.

Njih dvije nisu u dobrim odnosima, naročito u posljednje vrijeme, jer je njena starija sestra objavljivala nese stvari i neke poruke koje su suptilno se ticale Edite, a o ovome Edita nije puno htjela da komentariše u medijima, a taman kada se oko svega toga slegla prašina, Edita je učinila da se ona ponovo podigne, ali ovog puta u Editinom životu.

Ona je u žižu javnosti ponovo došla kada su krenuli navodi da se na viđa sa poznatim srpskim političarom, i to sve ne bi bilo čudno toliko da se on još uvijek ne nalazi u zakonitom braku.

Naime, njegovo ime je Andrej Bajec koji je predsjednik narodne stranke u Vračaru, a njih dvoje su se upoznali preko zajedničkih prijateljia dok svoju vezu nisu htjeli da iznose u javnost.

Glavni razlog zbog toga jeste što njegov sin još uvijek nije upoznao Editu, ali to što je Andrej još uvijek oženjen, nije neki problem jer duže vrijeme on ne živi sa svojom suprugom.

Kada ih je paparaci ulovio kako se nalaze, on je objavio njihovu zajedničku sliku, ali tim povodom on nije htio ništa komentarisati.

Vaš komentar?

Preporuke