Nekadašnji komandant Srpske dobrovoljačke garde Željko Ražnatović Arkan i Svetlana Ceca , sada Ražnatović su se venčali 19.2.1995. godine , a svadba je tada označena kao svadba decenije , kažu da bolje i veće nije bilo ni godinama prije ni godinama poslije.

 

 

Tih su dana njih dvoje bili a nalsovnim stranam svih novina i emisija i televizaja, svi su brujali o tome da su se venčali Arkan i Ceca , dva srpska idola svaki na svoj način,a svadbu je šratilo više od stotinu medija , međutim u javnosti su slabo poznati neki detalji sa te svadbe, i neke situacije koje su se desile vezano za nju.

Ono što svi znaju este da je Arkan tek iz šestoj pokušaja uspio da obori jabuku sa Cecine rodne kuće u Žitorođu,a malo ko da zna da je mladoženja mladu kupio i to baš zapravo kupio kako nalau stari občaji naših naroda, a cifra je bila paprena. Glavnu ulogu u kupovini su imali Arkan i Cecina rođena mlađa sestra , koja ju je predavala . Arkan je njoj prvo dao nekoliko stoseva nemačkih maraka , što je ona odbila i reklaa da nije dovoljno , tada je Srkan pozvao jednog od svojih momaka koji je pred njim otvorio tašnu u kojoj je bila ogromna količina novaca i skupocea narukvica od dijamanata. Međutim njoj ni to nije bilo dovoljno pa je arkan sa ruke skinuo skupi sat i prste i isto su učinili i negovi saradnici pa se procjenuje da je vrijednost u to torbi na kraju bila preko pola miliona maraka. Lidija je na kraj popustila i predala sestru.