Posljednjih nekoliko dana Ana Nikolić naprosto puni sve novinske stupce sa svojim snimcima i slikama sa odmora na Tajlandu. Ono što su svi primjetili jeste njen izgled, koji sada izgleda malo i pretjerano. Ana je totalno otišla u krajnost, jer sa svojih 125 kila koje je imala prije nepunih godinu dana, sada je sletila punih 60 kila i izgleda poput nekog kostura. Ona se čak i prepire sa svojim fanovima na društvenim mrežama, jer ih pokušava ubijesditi da nije ni na kakvim dijetama, jer je to sve postigla sa redovnim i jakim treninzima. Vjerujete li joj možda? Dalje, popularna pjevačica Ana Nikolić već mjesecima radi na video spotovima kako bi pratila pjesme sa svog novog albuma, a trenutno se nalazi u Maroku, gdje se čini da se zabavlja, dok redovito objavljuje sve svoje aktivnosti na društvenim mrežama.

Ana u Marakešu snima jednu od filmskih adaptacija novih pjesama, a danas je odlučila podijeliti trenutke vožnje sa taksijem i autobusom sa svojim pratiteljima.
Bože, koliko volim te ljude , niste ni svjesni koliko živam u svakom trenutku. Super se provodimo, i u Bijelom dvoru i sada u Marakešu, pa spotovi će da budu top topova! … p.s., a kako još?

Ana Nikolić je pjevala i svirala, a zatim je zahtijevala od taksista da ispuni njezine glazbene želje, pa je vidljivo da se na putovanju odlučila potpuno opustiti. Šta vi mislite o trenutnom Aninom fizičkom stanju?

Preporuke