Zadruga 6 je i dalje najgledaniji rijaliti šou u cijelom regionu i definitivno ruši sve rekorde gledanosti. Iako bi široj javnosti sadržaj emisije mogao biti nemoralan, idejni tvorac, Željko Mitrović, nije mogao biti više zadovoljan uspjehom projekta.

Ceo projekat je osmislila njegova supruga Milica, koja tačno zna koga će na početku sezone uključiti u sam rijaliti, kako bi bio veoma gledan. Uglavnom su to ljudi sa psihičkim smetnjama, jer ko bi inače radio to što oni tamo rade? Ipak, neki od njih su za ovu glupost veoma dobro plaćeni, a jedna Anđela Đuričić, koja je plaćala samo 150 evra nedeljno, nije mogla ni da zamisli da će postati jedan od favorita za osvajanje cele sezone i glavne nagrade od 50.000 eura.

Činjenica da je u vezi sa Zvezdanom Slavnićem, koji je od nje stariji 23 godine, svakako zanima one koji ovaj rijaliti uopšte ne gledaju. Naime, ono što sve iznenađuje jeste to što se toliko ponizila kao žena, budući da radi stvari koje nijedna normalna žena ne bi ni sanjala.

Naime, Zvezdan ostaje sa njom nekoliko dana, pa je ponizi pred svima, šutira kao staru krpu, a onda mu se ona uvuče u krevet i liže mu tabane. Ovo užasava čitavu javnost. Tako je sinoć malo proklizala, kada se slučajno otkrila u krevetu, a gledaoci su videli ono što nisu trebali da vide. Možete pogledati cijelu scenu i prosuditi sami.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here