Anastasija Ražnatović je poznata kćerka , još poznatije majke i oca. Cecina nasljednica , slijedi majku u stopu u svemu što radi , od imidža do stila , a i u poslovnom smislu za razliku od brata Veljka Anastasija je birala da se i ona bavi muzikom , iako su velike cipele koje treba da popuni , jer ipak je njena majka kraljica narodne muzike u Srbiji i žena kojoj se mnogi dive , što zbog uspjeha u životu uopšteno , toliko i zbog njenog pjevanja i glasa koji su neponvljivi.

Anastasija prati sve trendove u stopu , pobornik je estetske hirurgije i ne bježi od toga da na sebi koriguje ono što joj se ne dopada , to je svakako njen izbog , jer je najbitnije osjećati se dobro i poželjno u vlastitoj koži, a sve drugo se posloži nakon toga. Ona je nedavno boravila na Maldivima na odmoru , odakle je postavlja vruće fotografije , koje su pokupile veliki broj komentara. Osim njenog pjevanj , ona je ima veliki brj pratioca na društvenim mrežama pa možemo reći d je u neku ruku i influenserica , jer šire mae svakako prate ono što ona rad i šta smatra popularnim i lijepim pa nastoje to pratiti, posebno mlade djevojke.

 

 

A ona je ispoštovala još jedan trend koji se pojavio , naime radi se o novom načinu iscrtavanja obrva , takozvane japanske papersjaste obrve , koje dosta odstupaju od onoga što smo sada već navikli , u okviru makeup trendova koje nam je donijela 2020 godina. Ali ona to odlično iznosi , mada je na prvi pogled jako neobična , jer smo navikli na njene prirodne obrve . ali ako ona misli da je ovako ljepše , to je jedin što se broji. Ne sumnajmo da će i mnoge djevojke krenuti da prate ovaj trend skupa sa njom.