Porodica poznate folk pjevačice Cece Ražnatović i njihov privatni život je oduvijek bio jako interesantan za javnost, posebno za medije, pa su tako i njena djeca Veljo i Anastasija postali slavne osobe, iako oni sami nisu uradili ništa značajno u svome životu osim što su djeca poznatih roditelja. Veljko, koji je oženjen i ima sina te je drugo djete na putu živi ili kod svoje majke u njenoj vili na Dedinju, ili kod punca i punice. On se bavi profesionalno boksom, te je prvak Srbije, mada mnogi smatraju da još nije imao niti jednog pravog protivnika te da mu mati kupuje pobjede u mečevima

Sa druge strane Anastasija je krenula majčinim stopama, ali se čini da više to radi hobija radi, te da nema šansi da se po bilo čemu i približi svojoj majci. O njoj se najviše piše i govori zbog njenih ljubavnih veza, pa je poznato da je ona trenutno u vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljem, koji je reprezentativac Srbije i koji igra u Španiji za Sevilju. I Anastasija je veoma često u Španiji, te mnogi očekuju i svadbena zvona. Nemanje je trenutnu u Kataru, i tu treba da nastupi sa Srbijom na svjetskom prvenstvu, a tu je proslavio i svoj 31. rođendan, a to je Anastaziji izgleda veoma teško palo, što za taj važan dan nije mogla da bude sa svojim dragim, pa mu je putem Instagrama čestitala rođendan i pokazala svima koliko je zaljubljena u njega.

Ona je na Instagramu postavila fotografiju  Nemanje Gudelja i napisala:  ” Srećan rođendan ljubavi moja.”–  Njenim čestitkama su se pridružili i članovi njene i Nemanjine porodice, a sigurno je da će se napraviti velika proslava kada se Gudelj vrati sa prvenstva.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here