Anastasija Ražnatović sve je iznenadila svojom pjesmom - ali niko nije kraj spota primijetio (Video) - Lifesytledom

Anastasija Ražnatović sve je iznenadila svojom pjesmom – ali niko nije kraj spota primijetio (Video)

Anastasija Ražnatović nakon premijere svoje prve pjesme, očekuje sa nestrpljenjem sud publike, zato što je to najvažnija stvar za nju na samom početku karijere pjevačice.

Anastasija je više mjeseci kod javnosti izazivala nestrpljenje i neizvjesnost kad će konačno da objavi svoju prvu pjesmu i pokaže koliko je talenta naslijedila od svoje majke Cece, koja je izgradila veliku karijeru i ostvarila se kao uspješna folk diva. Nedavno je objavila pjesmu kojoj je dala naziv Savršen par – a reakcije kod publike su odlične. Kako se vama sviđa?

I taj trenutak konačno je stigao nakon šest mjeseci čekanja. Cecina kćerka – Anastasija, koja predstavlja mladu nadu muzičke scene, nakon višemjesečnog čekanja, objavila je pjesmu pod nazivom Savršen par.

Na nekoliko lokacija snimala se ljubavna priča između Anastasije i brazilskog manekena Pedra Soltza širom Beograda. Ražnatovićeva potpisuje cijeli tekst pjesme, a Darko Dimitrov pobrinuo se za aranžman, kompozitor koji se može pohvaliti velikim brojem hitova.

Anastasija nakon premijere pjesme, očekuje sud publike sa nestrpljenjem, zato što joj je to najvažnija stvar na početku njene karijere.

Ipak, Anastasija je sud publike dobila u rekordnom roku – postavila se na trending listu na Youtube kanalu, a pozitivni komentari nižu se iz minute u minutu. Mnogi pišu da je spot vrhunski odrađen, a na komentare drugih korisnika da je previše obrađena pjesma, ostali se slažu da je ona druga generacija koja i očekuje ovakav stil.

Pjesmu možete poslušati u prilogu ispod – a obratite pažnju i na kraj spota!

Kako se vama dopada pjesma i način na koji je otpjevala?

Loading..

Categories: Najnovije,Showbizz

Leave A Reply