Poznata pjevačica Anabela Atijas je imala turbulentan period u kojem su bile razne rasprave sa članovima porodice, pa kada su se stvari sada stišale, onda su i pala neka pomirenja, dok je Anabela u skorije vrijeme i postala baka. Za nju se može reći da je veoma sretna što je postala baka.

Sada je Anabela sa svojim suprugom i sa najmlađom kćerkom na ljetovanju u Egiptu i tu ona objavljuje razne fotografije, a fotografije majke i kćerke su razniježnijela mnoge, dok je Anabela objavila nekoliko fotografija gdje se ona nalazila bez šminke i nije koristila nikakve filtere pa je sve ljude impresionirala sa svojom ljepotom.

Anabeli je sada 46 godina i može se sasvim reći da se to na njenom licu ne vidi i da ona izgleda i dalje mladoliko, pa dosta ljudi vjeruje da je to zbog toga što se ona posvetila sebi.

Nakon što su Anabela i Marko Miljković izašli iz rijalitija, vidilo se da je njihov odnos na staklenim nogama i radi svih rasprava, te izgovorenih raznih riječi koje ne bi trebali jedno drugom govoriti su se oni bili udaljili i nisu imali nikakve komunikacije, ali se sve to promijenilo od kako je Luna bila trudna.

U vrijeme kada je Luna bila trudna je rekla Anabela kako sve ide normalnim tokom, te da će svi biti vezani sada i da će vrijeme da odradi svoje, pa da je sve to velika ljubav nje i njene kćerke. Rekla je jednom prilikom kako se između nje i njene kćerke ništa nije promijenilo i da je previše lijepih trenutaka bilo kako bi oni to zamijenili zbog jednog teškog perioda.