Poznata pjevačica Ana Nikolić je napravila pravu pometnju na graničnom prijelazu koji se nalazi između Srbije i Mađarske nakon što je ona napustila svoje vozilo i počela igrati i pjevati pa kako je ona rekla tu “snima spot”.

Tom prilikom se pjevačica pravo opustila i tako su nju četiri kolone vozila gledale kako je radila šta god je htjela, dok Ana nije marila za poglede znatiželjnih ljudi. Upravo zbog toga je Ana Nikolić pokrenula pravu lavinu komentara na drušvenim mrežama i ona je još jednom prilikom pokazala da je radila šta god da joj je palo na pamet, a sada i sami pogledajte kako je sve to izgledalo na linku OVDJE.

U skorije vrijeme je producent i reper Slobodan Veljković koji je poznatiji kao “Cobi” je prije nastupa na music week festivalu koji je bio održan na beogradskom Ušću otkrio sa kim on sve planira da ima duete.

Ono za šta se može reći da je bilo posebno intersantno u njegovom intervjuu jeste bila saradnja sa pjevačicom Anom Nikolić, na šta je on rekao:

“Ja istražiujem muziku, a tako imam duet sa Ivanom Kurtićem i radim sada na tome, a trebao bi da se čujem sa Anom Nikolić da malo poguramo to. Za sada ne bi otkrivao kako se zove pjesma na kojom radimo, ali se nadam da će ona uskoro izaći. Ja nisam osoba koja dijeli muziku na folk i na ostalo jer je za mene muzika ostala muzika.”, rekao je Cobi.

Cobi je nekada ranije sarađivao na njenom albumu “Labilna” i to je bio objavljen 2016. godine.

Advertisement