U nastavku malo sa uvijek rado čitanom temom a to je šou biznis. Nakon što je jučer objavila fotografije s odmora, Ana Nikolić nalazi se na meti, prije svega novinara, a zatim i dijela svoje publike koji su ostali zatečeni sa prizorom onoga što su vidjeli. Naime, nakon dvije i pol godine mršavljenja, pjevačica je otišla u drugu krajnost, te je zabrinula i svoju rodbinu i prijatelje, u kojima joj noge izgledaju nezdravo tanke, kao da je na početku anoreksije.“Bravo za uspjeh, ali previše si mršava, taman za anoreksiju” – samo je jedan od zabrinjavajućih komentara ispod ovih postova “Čokoladne djevojke”. Imala je jako dosta komentara ovog tipa, jer podsjećamo samo prije godinu dana izgledala je totalno drugačije.

Tom je prilikom reagirala i sama Ana Nikolić dijeleći objavu jednog od svojih pratitelja, s kojim se u potpunosti složila.  “Udebljaj se, smršaj, udebljaj se” … Svijet se ne može ugoditi, nema šanse. Iako Ana to nikad nije probala!

Podsjećanja radi, Ana je u jednom trenutku tijekom trudnoće sa svojom kćeri Tarom, kada je bila u braku s ocem Stefanom Đurićem Rastom, imala 125 kilograma. 

Ana Nikolić je srpska pop-pjevačica. Poznata je po atraktivnom izgledu i zavodljivom plesu, kada je studirala i usavršavala se na Muzičkoj akademiji u Berlinu. Rođena je 27. rujna 1978. u Jagodini. Ima majku Milijanu i brata Marka, a otac joj je preminuo.

Ana je djetinjstvo provela u Paraćinu, gdje je završila srednju školu. Potom se preselila u Beograd i upisala Višu politehničku školu dizajna. Glazbenu karijeru započela je 1990. godine pjevanjem na beogradskim splavovima. 1998. godine prvi put se pojavila na televiziji u emisiji “3K DUR” u kojoj je otpjevala pjesmu Marine Perazić “Kolačići”.

Preporuke