Pre nekoliko dana nam je bio osmi mart , međunarodni dan žena . Taj dan je izbubio svoj smisao i svrhu, jer se danass sve svodi na toda muškarci ženama kupju skupe poklone kako bi ima pokazali da su vrijedne. Veoma često to ide uz poneku dirljivu riječ i status na društvenim mrežama.

 

 

Poznati muškarci obično dobijaju na popularnosti u rangu koliko doprinesu tome da se njihova supruga ima čime pohvaliti pratiocima i drugaricama. Najčešće te čestitke i pokloni privuku onu pozitivnu pažnju ali ima i negativnih momenata , poput onog ispada Vlade Georgijeva za premijerku Anu Brnabić , koji su svi osudili , jer je duboko uvredljiv. Njegova je čestitka označena kao šovinistička i seksistička te sa ga mnogu isprozivali za taj postpak.

 

 

Još je jedna osoba nedavno digla prašinu i to opasno , ona je upravo ni manje ni više nego Anđelka Prpić, poznata po ulozi u hit seriji Andrija i Anđelka u kojoj glumi par sa Andrijom Miloševićem. Njena je karijera međutim krenula dalje i to uzlaznom putanjom ,sada radi na novoj seriji u produkciji Pink televizije. Ono čime Anđa baš privukla pažnju javnosti je njen strastveni poljubac sa PAuliom Milanov pred kamerama. Mnoge je to zateklo pa se pojavio i upitnik o tome koje je seksualne orjentacije Anđelka Prpić,a sa druge strane ovo se nama čini kao smao jedna dobra , zapravo dlična reklama i marketinški trik. Koje je vaše mišljenje o tome , da li je uopšte potrebno “gurati nos” u tuđe živote i baviti se time ko šta preferira u svom životu ?