Nakon smr*i dugogodišnjeg partnera Milutina Mrkonjića, poznata pjevačica narodne muzike Ana Bekuta se bila povukla u sebe, te je bila otkazala sve svoje nastupe i gostovanja u emisijama da bi nekako smogla snage da preživi taj veliki životni udarac i veliki gubitak, Sada, devet mjeseci nakon velike patnje i bola, Ana je donijela odluku da krene dalje i da se malo više posveti samo sebi, te izlascima, druženju sa prijateljima, a izvor iz Granda je otkrio i ove stvari o pjevačici:

” Ana je poslušala savjet svojih unuka koji su stalno uz nju i tjeraju je da se aktivira i više vremena provodi van kuće. Ona je do sada prikrivala da je psihički loše, jedan period nije htjela ni sa kim da se druži, iz kuće je izlazila samo zbog snimanja “Zvezda Granda” i posla. Ali, sada je u glavi raščistila neke stvari i konačno riješila da prošlost ostavi iza sebe i sama nastavi život”

Izvor je istakao i da su Anini unuci najzaslužniji što je pjevačica konačno živnula i da ništa od toga ne bi ona mogla bez svojih unuka. Oni su je ubijedili i da promijeni frizuru, te da se ofarba u crveno, a tu boju kose je Ana imala prije nekih 30 godina, te su je tada mnogi smatrali ikonom stila zbog besprijekorne frizure, šminke i garderobe. Isti izvor je i dodao: ” Svi misle da je njena unuka Sonja, budući psiholog, a sada šminker, poželjela da baki vrati stari sjaj, pa je ubijedila da promijeni imidž” – te dodaje da su sve njene kolege iz Granda oduševljene Aninom odlukom te se raduju da Anu sve češće viđaju na mnogim kulturnim i drugim događajima

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here