Aleksandar Vučić je s njom u braku od 2013.godine, ne viđamo je u javnosti često: Onesvijesti ćete se kada vidite kako njegova fatalna žena izgleda - Lifesytledom

Aleksandar Vučić je s njom u braku od 2013.godine, ne viđamo je u javnosti često: Onesvijesti ćete se kada vidite kako njegova fatalna žena izgleda

Tamara Vučić rođena je Đukanović (Beograd, 1971.), supruga Aleksandre Vučić i nova prva dama Srbije.

Osnovna i srednja škola završila je u Beogradu. Diplomirala je na Fakultetu političkih znanosti. Nakon što joj je suprug postao predsjednik Srbije, preuzela je ulogu prve dame.

Od 2010. godine radi u Ministarstvu vanjskih poslova Republike Srbije. Aktivno se bavi humanitarnim radom i vrlo često posjećuje humanitarne događaje. U posebno dobrom odnosu s kraljevskom obitelji Karađorđević. Također je prisustvovala prijemu koji je organizirala Michelle Obama, supruga Baracka Obame u New Yorku.

Supruga Aleksandra Vučića, predsjednika Srbije od prosinca 2013. Zanimljivo je da se Tamara nije uključila u kampanju svoga muža. Živi miran i povučen život. U lipnju 2017. rodila je sina Vukana oženjenog Aleksandra Vučića.

Ona je druga supruga Aleksandra Vučića, prije nego što se on oženio za novinarku Kseniju Vučić.

Vučić je odrastao na Novom Beogradu i završio osnovnu školu Branka Radičevića, a kasnije i gimnaziju u Zemunu. Diplomirao je na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Beogradu. Učio je engleski u Brightonu u Engleskoj i neko vrijeme je radio kao trgovac u Londonu. Nakon povratka u Jugoslaviju radio je kao novinar na Palama u Bosni i Hercegovini.

Categories: Najnovije

Leave A Reply