U današnjem članku ćemo vam donijeti jednu zanimljivu mozgalicu za koju vjerujemo da će vam biti jako zanimljiva i koja će vas dobro namučiti.

Kada su u pitanju razne zagonetke, mozgalice ili pitalice, one su veoma dobar izvor razonode i ubijanja vremena, ali pored toga one nam pomažu da razvijemo neke naše moždane sposobnosti kao što je moć zapažanja, brzog regovanja i sposobnost snalaženje.

Ovo sve odlikuje ove razne igre, a u današnje vrijeme kako je došlo do velikog napretka u razvoju drušvenih mreža i interneta ove mozgalice i razne igre možemo da pronađemo i u virtuelnom svijetu za railku od vremena kada smo ih samo mogli da nađemo na nekom kiosku.

Pored toga ove igre mogu da budu jako zanimljive ukoliko se riješavaju u krugu porodice ili prijatelja jer onda je stvarno zagarantovana jedan kvalitetna zabava.

Međutim, kako mi živimo brzim tempom, mi jednostavno ne stižemo da razmišljamo o nekim drugim stavrima nego u velikom broju slučajeva razmišljamo o poslu, a upravo zbog toga bismo se trebali pustiti i svoj mozak odmoriti od raznih stvari.
mnoge firme koje se bave mentalnim radom kao štu programiranje ili crtanje u svojoj pauzi svojim radnicima nude razne vidove društvenih igara kako bi se oni odmorili i svoj mozak spremili za nove radne aktivnosti

Ova današnja mozgalic akoju vam donosimu u današnjem članku je mozgalica koja od vas traži jednu veoma veliku koncentraciju i bit će potrebno da aktivirate svoju moć zapažanja.

Naime, u njoj se pored silnih brojeva nalazi i jedno slovo.

Vaš zadatak je da to slovo pokušate pronaći, a koliko je teško govori dovoljno to da je jedna od pet osoba uspjela da pronađe slovo.

Da li ste uspjeli? Ukoliko niste mi ćemo vam donijeti odgovor u nastavku članka, ali je jako bitno da sami pokušate da pronađete to slovo.

Slovo se nalazi ovdje:
.
.
.
.
.
.
.


Koliko vam je trebalo da pronađete slovo?

Advertisement