Danas kada gledate ljude na ulici onda možete vidjeti neke tetovaže koje obilježavaju njihovu ličnost, neke uspomene, ali i onu tamniju stranu, da su pripadnici neke bande. Možda mislite da su bande popularne samo u velikim mjestima poput New Yorka ili Londona i drugih velikih gradova, ali griješite, i u Evropi imate takvih slučajeva, pa čak i na području Balkana.Bande danas možete vidjeti posvuda i u gotovo svakom gradu na svijetu. Važno je biti svjestan i znati kako čuvati svoje bližnje od tih kriminalaca. Većina bandi će koristiti tetovaže kako bi znali odakle su bande. Za njih je to znak odanosti, lojalnosti i vjernosti, jer cijeli život posvećuju bandi i žele uvijek biti dio nje.

Neki od opasnih i nasilnih ljudi poznati su kao “Bijeli supernacionalisti” i oni će se često povezati s brojevima 88 i 14. Kad žele raditi tetovaže, tada ti brojevi često identificiraju zatvorenike ovih neonacista, koji su itekako opasni po cijelu okolinu.Broj 88 bit će skraćeno kao “HH”, jer je to osmo slovo na abecedi i predstavljat će ga “Heil Hitler”. Broj 14 koji imaju na sebi označit će taj citat nacista. Postoji više tetovaža paukove mreže koje se obično stavljaju na nadlakticu. Tetovaža suza je opasna i predstavljat će da je muškarac počinio neko ubojstvo zbog svoje bande.

Posebno se isticala jedna tetovaža, a to je tetovaža u tri točke koja se nalazi blizu oka ili uglavnom na ruci. Ove tri točke predstavljat će „Mi Vida Loca“ što je poznati citat iz bande pod nazivom lifestyle.

Preporuke