Da li se često budite usred noći, između 3 i 5 ujutru? Iako niste puno jeli ili pili prije spavanja, nešto i dalje ometa vaš san. Razlog za to je neobičan i teško je povjerovati.Vaše telo vam šalje poruku koje niste ni svesni – buđenje u ovom periodu znači da imate brigu, veći teret koji bi da smaknete s leđa, a na javi ne znate kako.

Do buđenja dolazi zbog energije iz pluća i osećaja tuge. U ovom periodu uzdiže vam se svest što je znak da neka viša sila, a najverovatnije vaša podsvest pokušava da komunicira s vama. Prema kineskoj medicini, telo i um šalju zajedničku poruku da morate da oslobodite dušu nagomilanog tereta.

Postoji objašnjenje zašto se često budite u drugim intervalima tokom noći.Trenutno doživljavate veliku količinu stresa i anksioznosti. Međutim, primjenom aktivnosti poput meditacije, pozitivnog razmišljanja, opuštanja i vježbi istezanja moći ćete ponovo zaspati.Osjećate se emocionalno opterećeni i trebate ili oprostiti nekome ili dobiti oprost od njega. Vježbanje nekih vježbi dubokog disanja može vam pomoći da se opustite i zaspite.

Tijelo dobiva energiju iz crijeva, a kada postoji emocionalni problem koji treba riješiti, tijelo će poslati signal koji će osobi dati do znanja.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here