Svaki lopov voli ukrasti što brže i bezbolnije, a profesionalni lopov koristi svaku priliku da zaradi novac, a mnogi se trikovi koriste kako bi oštetili i usrećili jednog takvog čovjeka. Možda je netko od vas čuo za ovaj trik, ali vjerujemo da ga većina vas nije čula. Ali zato vam želimo jasno objasniti o čemu se radi.

Poznato je da su lopovi i siledžije koristi beskrajni popis metoda kako bi im pomogli postići krajnji cilj, a to je povrijediti i oštetiti nekoga. Lopovi su poznati po svom strpljenju i spremni su čekati satima i danima kako bi napravili samo jedan pogrešan korak od žrtve u kojem će se maksimalno iskoristiti sve njegove greške.

Sve što oni trebaju je sekunda vaše nepažnje. Proizvođači automobila daju sve od sebe kako bi svoja nova vozila osigurali na razne načine od provala i krađa, ali lopovi ne bi bili lopovi kako ne bi pronašli nove načine da opet ilegalno dođu do vozila. Kako se alarmi automobila sve teže isključuju zbog napretka u tehnologiji, osmislili su novu metodu u kojoj će čekati da se vlasnik luksuznih automobila vrati iz kupnje.

Tada su vaše ruke obično pune namirnica i vreća, tako da sve morate staviti u prtljažnik. Zatim uđete u automobil, krenete i tada primijetite novčanicu od 50 ili 100 eura na vašem brisaču. Prvo što mislite, netko je slučajno oštetio vaš automobil i ostavio ga da pokrije štetu.  Dok uzimate novac, obradovali ste se svakako, lopov sjedi na vozačevom mjestu, pali vaš auto i bježi u nepoznatom pravcu.

Preporuke