Diana, Princess of Wales on holiday in Majorca, Spain on August 10, 1987. (Photo by Georges De Keerle/Getty Images)

Kraljevska porodica je ovih dna posebno na tepetu javnosti , jer su u javnost sa mnogim grozomornim detaljima izašli Megan Markle i princ Harry , njen suprug. Svi su bili zaintrgari najavom njihovog intervjua , pa je cijeli svijet te večeri bio pogledima usmjeren na šou Oprah Winfrey. Ono što je blo najfascinantnije svima , jeste da su se njih dvoje iz engleske povukli pod izgovorom da žele privatnost za sebe i svoju porodicu , ali su n kraju odlučili da naprave takav bum , koje odjeknuo u cijelom svijetu i svu su pažnju skrenuli na sebe.

Međutim i dalje je najveća kontroverza ove kraljevske porodice , koja je najpopularnija kraljevska porodica u svijetu iako ih ima još mnogo , i dalje godinama poslije smrt i život princeze Dijane. Naime opšte je poznato da je u braku između nje i prinča Čarlsa od samog očetka vladala nesloga , te da je postojao uljez odnosno treća soba , Kamila . Međutim princeza je pak rodila dva princa i tako dala nasljednike dinastiji , ali je brak između nje i Črlsa neslavno završio.

Osim toga Dijana je bila trn u oku mnogima jer je bila daleko drugačija od svega što su od nje zahtijevali i tražili da bude. Bila je divlja i neukrotiva , a prije svega željela je da bude dobra majka svojim sinovima, a četo je bila ometena mnogim drugim stvarima , restrikcijama i pravilima koja su joj anmetana od strane dvora i kraljice. Ono što je bilo zanimljivo jeste da sepričalo d ai ona ima ljubavnika , dok je još bila u braku sa ČArlsom. NAime ona je kansije nekada i priznala da je imala nešto više od prijatljstva sa jednim od kraljveskih poručnika , a novinari su otišli korak dalje i tvrde da je princ Harry zapravo njegov sin , ali moramo priznati da je sličnost zmeđu njih uočljiva , međutim da li je to istina teško da ćemo ikada saznati.

 

Diana, Princess of Wales on holiday in Majorca, Spain on August 10, 1987. (Photo by Georges De Keerle/Getty Images)