Naime, bivši član  najpoznatijeg rijaliti programa na našim prostorima Zadruge Adam Đogani nedavno je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj je iza rešetaka.Iako nije imao problema sa zakonom, Adam je koristio društvene mreže da pošalje poruku koja će mnoge ljude naučiti lekciju o nekim vrlo bitnim stvarima u životu.

Adam je napisao da sloboda nema cenu i da to najbolje znaju oni koji su bili zatvoreni te koji su mogli doživeti taj osećaj kada je sloboda oduzeta. Ovo je pokrenulo raspravu na društvenoj mreži Instargam, ali on je mislio na učešće u zadruzi u kojoj je bio više od pola godine te je nakon toga izbačen od strane produkcije.

Podsetimo se, Adam Đogani je bio u rijalitiju te je uplvio u ljubavnu vezu sa sa DJ Tamaris, ali je njihova ljubavna veza nažalost prekinuta tokom njegovog učešća u Beloj kući.Adam Đogani je sam najavio trudnoću svoje sestre Lune Đogani, pa smo prilično sigurni da je ova fotografija samo šala. Luna je također bila učesnica rijaliti programa Zadruga te je stekla popularnost zbog veze sa tada oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem. Danas, Luna je u sretnom braku sa također bivšim učesnikom Markom Miljkovićem i u tom braku su dobili prekrasnu kćerkicu kojoj su dali ime Mia.

Njihovi pratitelji često imaju priliku gledati video snimke na njihovom Youtube kanalu na kojem oni objavljuju svakodnevne rutine i navike u životu otkako su postali roditelji. Također pronađe se i ponekli klip sa nekih zanimljivih putovanja na kojima je bila porodica Miljković.Svoje lepe trenutke porodica rado podeli sa fanovima.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here