Svjesni smo toga da se u svijetu dešavaju razne stvari, a kako se oni dešavaju u svijetu, tako se oni dešavaju i kod nas, običnih ljudi.

Kako se oni dešavaju nama običnim ljudima budite uvjereni u to da se oni dešavaju i poznatim ljudima, pa je samo to dokaz da su i oni ljudi od krvi i mesa isto kao i mi i da i oni imaju razne probleme u životu i da kod njih nije sve sjajno i bajno u životu kako to vole predstaviti.

Naime, u današnjem članku vam donosimo jednu vijest u kojoj je pozantom pjevaču Aci Lukasu, tačnije u njegovom stanu koji se nalazio na Voždovcu su se pojavili izvršioci, tačnije da je došlo do zaplijene imovine i to zbog velikih dugovanja koje on ima već neko duže vrijeme.

Kako saznajemo radi se o dugovanjima koje on ima prema Dejanu Popoviću koji je poznatiji kao Tigar, a na pozive medija Aca Lukas je samo rekao da trenutno ne može da razogavara i da ima mnogo važnijih stvari od medija u ovom trenutku..

Naime, Dejan Popović je i ranije isticao kako Aca Lukas ima nekih dugovanja prema njemu i jednom prilikom je rekao kako on ima dugovanja od 80 hiljada evra, a ova cijela situacija je čak došla i do Suda gdje je Lukas izgubio parnicu i gdje je Sud naložio da mu se moraju vratiti pare.

Pored toga on ostaje dužan i za sudske troškove koji iznose oko 300 hiljada dinara.

Oni koji su se našli na licu mjesta tvrde kad su se izvršitelji pojavili na vratima da je njemu isto trenutka pozlilo i da je dobio visoku tempreaturu i gušenje, ali su mu oni ponudili da se testira na koronu, što je on odbio i rekao da će to privatno odraditi, a onda su oni zbog pandemijskih mjera izašli iz njegovog stana, a kada će se oni ponovo pojaviti po nalogu suda, ostaje nam da vidimo

Preporuke