Od kako se pojavila njegova fotka, na kojoj je snimljen kako leži polubunovan u mračnoj sobi sa bijelim prahom na stolu, ,Aca Lukas se više nikako nije oglašavao. Gostovao je jednom kod Ami Džija, i to bi bilo to što se tiče njegovog pojavljivanja u medijima. Međutim, jučer, Aca ne bi bio Aca da se ne javi na BUM način. Evo, o čemu se zapravo radi.Aci Lukas prevezen je u hitnu nakon što je pretrpio nepodnošljive bolove u leđima. Diskus hernija, s kojom se pjevač, po svemu sudeći bori godinama, dovela je do velikog problema, pa  je navodno zaglavio u krevetu. Liječnik je preporučio hitnu operaciju, što je jedini izlaz iz bolne situacije u kojoj se našao Aca Lukas.

Mislio je da će ublažiti bolove u leđima poslije zadnjeg nastupa,  s lijekovima protiv bolova, ali nisu mu pomogli. Kako je vrijeme prolazilo, sve se više savijao od boli, a prva koja mu je priskočila u pomoć bila je kućna pomoćnica, koja je pozvala hitnu pomoć kad je vidjela stanje Lukasa – kaže izvor i dodaje:Ubrzo se na vratima pojavila ekipa hitne pomoći koja su mu pomogla. Acu je leđa toliko jako bolilo da ga je liječnik jedva pregledao. Nakon pregleda i injekcije za ublažavanje boli, liječnik je rekao Aci da više nema kašnjenja i da je potrebna operacija. 

Nakon nekoliko sati, Hitna pomoć je ponovno intervenirala dok se bol iznova vraćala. Nazvao je neke prijatelje, koji su mu preporučili najbolje klinike vani, za takve vrsta operacija. Za sada ostaje kod kuće, na kauču pod prismotrom doktora.

Preporuke