Oglasi - Advertisement

Džon Rejnolds, medicinski tehničar iz Teksasa, odlučio je kupiti zapuštenu kuću po cijeni od samo 19.000 dolara. Kada je preuzeo imanje, zatekao je kuću punu otpada i čak 20 izgladnjelih mačaka koje su lutale po imanju.

Rejnoldsova početna ideja bila je preurediti kuću s tri spavaće sobe i zatim je preprodati za veći iznos. Međutim, situacija se dramatično promijenila nakon jedne oluje.

Oglasi - Advertisement

Jedan poziv od susjeda potpuno je preokrenuo stvari. Susjed ga je obavijestio da je nevrijeme otkrilo bazen u dvorištu, koji je bio zatrpan otpadom. Rejnolds isprva nije vjerovao, misleći da nema bazen. Međutim, nakon što je otišao u dvorište, otkrio je veliki bazen koji je bio skriven ispod hrpe smeća.

Bio sam šokiran jer nisam mogao da vjerujem da sam kupio kuću sa bazenom. Osjećao sam se kao da sam dobio na lutriji – ispričao je Rejnolds za The Sun.

Bazen dimenzija 9,7 x 5,1 metara bio je prepun otpada, namještaja i dijelova automobila. Rejnolds je uložio 11 mjeseci i 9.500 dolara da ga očisti i dovede u normalno stanje. Srećom, bazen nije imao pukotina niti većih oštećenja, pa je obnova bila relativno jednostavna i jeftina.

Nakon što je bazen obnovljen, vrijednost imanja porasla je deset puta, dosegnuvši 210.000 dolara. Rejnolds je prvobitno planirao prodati kuću, ali nakon svih iznenađenja odlučio je ostati.

Kupio sam imanje s namjerom da ga sredim i prodam, ali mi je donijelo toliko iznenađenja da ne želim da se iselim. Dosta vremena provodim pored bazena s prijateljima i ovo je sad moj dom – zaključio je Džon Rejnolds.

Oglasi - Advertisement