Što se tiče dnašanjeg članka sa njim se vraćamo u zlatne godine a to su godine 80 tih i 90 tih godina, kada je moramo priznati bilo sve mnogo ljepše.

U tom periodu su nastajali filmovi koji su bili toliko dobri da se i dan danas gledaju, estrada je bila odlična bili su kvalitetni pjevači i pjevačice koje su stvarali hitove koji se i dan danas slušaju i tako dalje.

Međutim, sve te lijepe žene iz tog perioda su se u velikom broju povukle sa scene, a o nekim tim ženama smo već pislai.
Tako ćemo i ovog puta i vratit ćemo se u 90 te godine prošlog vijeka i u period sjajne narodne muzike za koju smo svjedoci da je ona iznjedrila veliki broj hitova ali i veliki pjevačlica.

Jedna od njih je i Branka Sovrlić koja je i tema današnjeg članka, a koja je porijeklom Bosanka i koja je u svoje vrijeme punila koncerzne dvorane širom Jugoslavije, ali je kako je došlo do rata u Jugoslavijii Branka se samo povukla i nestala sa muzičke scene.

Veliki broj ljudi se zapitalo gdje se ona to danas nalazi. a ono što mnogi ne znaju da je ona zajedno sa svojim suprugom postala multimilioner, a na prostoru bivše države je otvorila veliki broj restorana koji odlično posluju.

Međutim, kada je u pitanju privatni život tu i baš nemaju sreće i njih dvoje iz medicinskih razloga ne mogu da imaju djece.

Branka Sovrlić u današnjem periodu živi na relaciji Beograd- Sarajevo, a nedavno je zajedno sa svojim suprugom bila na odmoru u Dubaiju gdje je pokazala kakvo ona tijelo ima u svojim 60 tim godinama na kojem bi joj mogle pozavidjeti mnoge koje imaju 40 godina.

Pogledajte i sami, pa procjenite i recite nam vaše mišljenje

Preporuke