Pjevačica Bojana Stamenov je po mnogima jedan od najbioljih ženskih vokala u Srbiji, te da je malo onih koji joj mogu parirati na tom polju. Ona je jedne godine predstavljala Srbiju na Eurosongu, i tada je Bojana izgledala mnogo drugačije nego li je to danas. Tada je vodile veliku borbu sa viškom kilograma, te je zbog toga često bila na meti medija i javnosti, i to komentarima koji su većinom bili negativni. Poslije svega, Bojana je odlučila da neke stvari uzme u svoje ruke, te je krenula sa dijetama, zdravom ishranom, te sa redovnim treninzima, a sa svakim danom je bila i nervoznija, jer je višak kilograma dobro ugrozio njeno zdravlje. Imala je šećer oko 30, a problemi s avidom su se povećali. I samu sebe je Bojana zvala debeljucom, a prije svega je imala namjeru da se podvrgne operaciji smanjenja želuca.

Pripremala se za to, a pošto je imala problem sa visokim šećerom, to se nije moglo odraditi. Tako je odlučila da mijenja način ishrane, te se već nakon 4 mjeseca vidjela mala promjena na njenom izgledu. Nakon toga je u prilično kratkom periodu skinula oko 30 kilograma, i time iznenadila javnost. Bojana je kasnije shvatila da je i dobro što nije radila operaciju smanjenja želuca, jer je tako još više mogla da dovede svoj život u rizik.

Njena ishrana se u tom periodu sastojala od piletine, jaja, ribe, voća, povrća i raznih salata, te je redovno trenirala sa svojim trenerom. Ubrzo je nakon toga skinula čak 70 kilograma i svi su tek Tada ostali u čudu. Nedavno je održan i koncert u spome Indexima, a tu je Bojana ostavila bez riječi mnoge sa svojim novim izgledom. Na sebi je imala strukiranu haljinu boje ciklama, a kako je izgledala pogledajte na fotografijama koje dijelimo sa vama.

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here