Svima nam je ime Miena RAdulović postalo poznato poslednjih mjeseci jer je ona ta koja se javno ispred svih usudila da govori o zlostavljanju koje je provodio Aleksić nad djevojkama i djevočicama svojevremeno dok je vodio školu glume. Ona je u prvi mah dobila pdršku velike većine srpske i regionalne javnosti , pokreula je i akciju pod nazivm Nisi sama , ne ona direktno nego druge žene u znak podrške Mileni i svima onima koje se ne usuđuju da progovore o zlostavljanju javno pred svima na glas. Ona je taj koja je sve to pokrenula.

 

 

Međutim danas joj ta ista javnost prijeti silovanjem i mnogim drugiim i gorim sudbinama i stvarima ,a sve zbog toga što se usudila da na svom instagram storiju podijeli čestitku ekipi Bosansko Hercegoačkog filma , Quo vadis , Aida ? , onog trenuta kada su zvanično ušli u utrku za oskara za najbolji film van engleskog govornog područja. Ovaj film je bio svojstvena protuteža Dari iz Jaseovca , amnogi kažu da je Dara snimljena upravo it tog razloga što je morala ići kao suprtostavljena strana Bosanskom filmu. A mnogi kritičari su bili suorvi i rekli da je Quo vadis Aida , flm bosanske rediteljice JAsmile Žbanić , umjetnički i filmski kvalitetnije urađen nego što je DAra iz JAsenvca , ne nastojeći da na taj način umanje srpske žrtve , naprotiv mnogi su smatrali da te žrtve zaslužuju kvalitetniji film.

 

 

Zbog svega toga mnogi su Milenu popljuvali i priprijetili joj , a pridružio im se i Veljko  Ražnatović , veliki srpski sin , još većeg Srpskog oca , koji je rekao da je Milena dno dna i da je treba biti sram što pljuje zemlju u kojoj je odrastao njen deda ,otac a i ona. Međutim MIlena se branila time što je ona na sve to gledala prvenstveno kao umjetnik. Da li vi mislite da će bosanski film osvojiti oskara ?