6 ženskih imena koja privlače bogatstvo: Roditelji im obezbijedili sreću za cijeli život! Da li ste se pronašli? - Lifesytledom

6 ženskih imena koja privlače bogatstvo: Roditelji im obezbijedili sreću za cijeli život! Da li ste se pronašli?

Bioenergetski stručnjaci kažu da ime, zahvaljujući svojstvenoj energiji, može uticati na sudbinu njegovog vlasnika. Ispada da se nosioci tih imena nikada ne odriču, uvijek su sretni i nasmijani.

U prvu grupu spadaju žene čija su imena privukla bogatstvo i blagostanje. To su tri imena: Ana, Viktorija i Marina.

Žene koje nose ime Ana imaju više snage od ostalih, marljive su i uporne.

Viktorija je, u principu, uvijek pobjednica u svemu. Sposobnost analize situacije i dar uvjeravanja pomažu joj da postigne svoje ciljeve.

Marina se smatra prirodnim vođom. Ne boji se velikog tima – odlično se snalazi. Marina ima ispravni stil vođstva.

Druga grupa uključuje žene koje imaju moć privlačenja bogatih muškaraca u svoj život. Ova grupa uključuje imena: Anastasija, Zlata i Sofija.

Anastasije su gotovo uvijek žene koje ne teže bogatstvu, ali još uvijek se udaju za uspješne i bogate ljude. Sudbina im je u prilog i oni uvijek dobro žive.

Ime Zlata privlači novac poput magneta. Žena koja nosi ovo ime uvijek je bila znatiželjna kada su u pitanju finansije.

Sofiju krasi životna mudrost. Sudbina favorizira ženu koja nosi ovo ime. Sofija će mudro odabrati osobu koja je stabilna, tako da će joj uvijek biti lijep priliv novca u kuću, dok će ona sama raditi na održavanju tog bogatstva i proširivanju istog.

Loading..

Categories: Zanimljivosti

Leave A Reply