50 godina je Milojko stariji od nje, ali oni će se ove godine vjenčati i rekli su da su ludi jedno za drugim - ovaj srpski par digao regiju na noge - Lifesytledom

50 godina je Milojko stariji od nje, ali oni će se ove godine vjenčati i rekli su da su ludi jedno za drugim – ovaj srpski par digao regiju na noge

Voljeni par je toliko tvrd u ljubavi da bi se uskoro trebao vjenčati, a on ne mari za priče koje kruže gradom i podignute obrve. Njima nije stalo do razlika u dobi od čak pet desetljeća, iako je već bio u mirovini kada se rodila. Kažu da znaju sve svoje živote, a Milojko je svoj izbor zaslužio početkom ožujka.

Već su zakazali vjenčanje i odlučili se vjenčati 7. rujna ove godine. Ako je suditi po društvenim mrežama, sretan par koji krši pravila društva, planira izgraditi vlastiti bračni život u kući u Pilatovićima. Inače, Milojko je tada radio u Beogradu, ali se vratio u svoje selo nakon što je otišao u mirovinu, gdje je bio potpuno neočekivano, s prekrasnom Miljanom.

Međutim, iako godinama ne smetaju i osjećaju da ne postoji ništa neobično u njihovoj starosnoj razlici od pet desetljeća i što može učiniti svom djedu, drugi komentiraju da djed u sedamdesetima nije mogao privući kao mladić njezine dobi, pa se pitaju što je tamo prevladalo da se pretvori u ljubavnu vezu. Mnogi pišu da je sponzor u akciji, dok drugi pišu da ne trebaju o njima govoriti i pustiti ih da budu sretni.

Što mislite o tim odnosima – podržavate li ga ili mislite da bi na kraju trebali završiti?

Categories: Najnovije

Leave A Reply